Skip to content

Sälj hela eller delar av hem och dödsbon

Står du inför att ta hand om ett dödsbo efter en anhörig eller kanske ska du hjälpa dina föräldrar som behöver flytta till ett äldreboende och du vet inte vart du ska börja?

Många frågor och beslut måste tas om hemmet, vad ska sparas? vad kan säljas? Vad behöver vi köra till återvinning och bostaden behöver också städas.

När det gäller att lämna in lösöre till försäljning på ett offentligt auktionshus är det viktigt att ha kunskap om resp. auktionshus såväl starka som svaga sidor. Som oberoende och neutral fackman hjälper dig att tala om vilket lösöre som skall säljas på respektive auktionshus till lägsta kostnad för dig som säljare.  

Vi finns här för att underlätta för er. 

Vi sorterar, värderar, säljer det som går att sälja via auktionshus, skänker kläder och annat användbart till välgörenhetsorganisationer, transporterar till återvinning/-återbruksrum.

När allt är tömt från huset/lägenheten är det dags att utföra en noggrann städning av hemmet.

Hur går det till. Du bokar ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans går igenom uppdraget och pratar om vad du/ni behöver hjälp med. Efter vårt besök skickar vi en detaljerad offert.

Maila oss för att boka en kostnadsfri rådgivning